MarktPlaza

Britse korthaar kitten (kater) black golden shaded

1264x bekeken
8 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Ophalen

Omschrijving

Deze prachtige 100% britse korthaar kitten is precies wat je nodig hebt! Met zijn grote ogen, pluizige black golden shaded vacht en leuke karakter zal hij een waardevol lid van je gezin worden.
Onze prachtige kitten is momenteel beschikbaar voor reservering en kan eind augustus het nestje verlaten. Hij komt uit een nestje van 5 prachtige kittens, waarvan hij er 1 is. Hij is al volledig zindelijk en voordat hij het nestje verlaat heeft hij zijn gezondheidscontrole gehad, inclusief vaccinatie en ontworming. Ook krijg je een vaccinatieboekje mee.
Beide ouders van deze lieve kitten zijn 100% britse korthaar. De moeder is lilac van kleur en de vader is een black golden shaded. De vader heeft een stamboom en de ouders van de moeder hebben ook een stamboom.
De moeder is een super lieve aanhankelijke poes die ervan houdt om geknuffeld te worden en aandacht te krijgen. De kitten heeft de eigenschappen van de moeder zeker overgenomen. Hij is speels, sociaal, houdt ervan om geknuffeld te worden en is heel lief.

Als je interesse hebt in onze lieve britse korthaar kitten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We willen er zeker van zijn dat hij terechtkomt in een warm en liefdevol thuis waar hij alle aandacht en zorgt krijgt die hij verdient. En dat je bewust bent voor het nemen van de verantwoordelijkheden die met zich meebrengen bij het nemen van een huisdier.