MarktPlaza

Britse Korthaar kitten | Golden Tabby | Poes

640x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Live Britse Korthaar kitten beschikbaar. Mag het nest verlaten (volgens richtlijnen 12 weken).
Bel/SMS/WhatsApp nummer: +32 460224753
Email:
redeemedpetsfamily@protonmail.com

Poesje Golden Tabby beschikbaar. Wil je filmpje zien van poesje stuur dan je telefoonnummer via privébericht. Dan stuur ik filmpje door! ☺️

Poesje karakter

Ondeugend, speels, eet heel graag en is een echte acrobaat. Geen obstakel is teveel voor haar, doordat ze super slim is en totaal niet bang, weet ze zich overal doorheen te klauteren. En alhoewel er toch 2 katers in het nest aanwezig waren, was zij toch wel het meest speels. Ze ligt graag bij je en komt langs voor een knuffel, maar kan zichzelf ook prima vermaken. Als je haar hart gestolen hebt, dan blijft ze je verliefd aankijken.

Moederpoes karakter

Moeder is een hele zachte poes, die graag onder de mensen is. Sociaal, vriendelijk en op zijn tijd lekker speels. Ze speelt ook graag met de kittens. Ook houdt ze erg van knuffelen. Ze wacht je op bij de deur als je thuiskomt en is voor een kat erg loyaal.

Hoe neem je een kitten mee…

• Gezond verklaard door de dierenarts. (Twee controles gehad)
• Ontwormd volgens richtlijnen.
• Met een leuk kittenpakketje.
• Ze zijn kattenbakzindelijk.
• Ze eten allemaal vast voedsel (Afwisseling van Royal Canin Mousse, Royal Canin brokjes, graanvrije voeding en IAMS. Zodat ze niet eenkennig zijn met voeding)

Reageren

Ben je verliefd geworden op één van de kittens? Stuur dan een berichtje met wat meer informatie over jezelf en jouw thuissituatie. Uiteraard wil ik dat de kittens een goed huisje krijgen.

Lastig om foto’s te maken van ze, in het echt zijn ze nóg leuker! ????

Nest verlaten

Aangeraden wordt bij 12 weken dat ze het nest mogen verlaten. Dan zijn ze genoeg gesocialiseerd. Dat betekent dat ze 7 juli weg zou mogen.

We horen graag van je! ????