MarktPlaza

[Bretagne] La France Inconnue – IV Au Pays des Druides 1912

132x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hardcover. Dorange, J. La France Inconnue – IV Au Pays des Druides. Paris: Société d’Editions artistiques de “Tourisme et de Sport:, 1912, IX, (1), 128, (1) blz. Formaat circa 32,2 cm, gewicht ongeveer 1,32 kg.
Linnen op rug, versierd in goudopdruk. Gemarmerde platten. Uitgegeven in een genummerde oplage, dit exemplaar niet genummerd.
Met drie ingeplakte platen buiten de tekst welke niet meegenomen zijn in de paginering en voorzien zijn van een transparant vloeiblad voor en achter de platen. Achterin een uitvouwbare kleurenkaart. Verder nog illustraties in zwart-wit in en buiten de tekst. Boek compleet en in goede staat voor leeftijd. Boek over Bretagne, de regio van de menhirs in het noordwesten van Frankrijk met hoofdstukken getiteld Les Fées, Les Femmes en Bretagne, Les Bardes Bretons, Langue et de la race Bretons, Croix et Calvaires, Legendes de pêcheurs et pècheurs de légendes, La cote des naufrages, Le culte des morts, Druides et Druidesses, etc. Referentienummer 10986.

50 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 4,75 euro naar een afhaalpunt (DHL/DPD) of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.