MarktPlaza

Breedendam Spiegelsloep

157x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Breedendam Spiegelsloep binnenkort te koop bij Omega Yacht Broker. Prachtige overnaadse Mahoniehouten Breedendam Spiegelsloep 2000S uit 1999 te koop.
Deze sloep is een lust voor het oog.
Zowel het lakwerk als het teak deck verkeren in zeer goede staat.Door de combinatie van een compacte lengte en hydraulische besturing heeft ze zeer fijne en eenvoudige vaareigenschappen.
Het koper dekbeslag is professioneel gereinigd en geïmpregneerd.
Ze heeft recent een nieuwe blauwe cabrio kap gekregen.
Verder is ze voorzien van een goed onderhouden en geïsoleerde 2 cylinder Yanmar motor.Sloep is altijd in onderhoud geweest bij de firma de Breedendam.
Recent nog voorzien van 2 nieuwe accu’s.Onderwaterschip is recent nog voorzien van rode primer en in het voorjaar van 2019 uiteraard van nieuwe anti-fouling. Mocht u op zoek zijn naar een bijzonder klassiek ogende sloep, dan is deze sloep zeker een bezichtiging waard! Ze staat momenteel binnen in de winterstalling en u bent van harte welkom om haar te komen bezichtigen. Vraagprijs: €29.500,- (Incl. stalling)
Inruil: Bespreekbaar
BTW: Voldaan
Let op! De Breedendam spiegelsloep ligt in Amsterdam (bezichtiging op afspraak) Mocht u bieden, gaarne marktconform bieden! Voor meer informatie bel: +31 (0)6 - 248 07 482, mail direct via de link, bezoek onze website: www.omegayachtbroker.com of kom bij ons langs te Haarlemmerliede en vraag naar online sales manager Maarten. Bezoekadres Omega Yacht Broker: Lagedijk 1, 2065 AP Haarlemmerliede. Geopend van maandag t/m zaterdag: 9:00 - 18:00
Zondag op afspraak Verzekeren en of transporteren? Omega Yacht Broker regelt het allemaal voor u. Wij werken samen met Paul L'Ortye Yachtverzekeringen en Seven Star Yacht Transport.
Extra gegevens:
Merk: Breedendam
Bouwjaar: 1999
Ligplaats: Amsterdam
Lengte: 7.35 meter
Breedte: 2.6 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Hout
Merk motor: Yanmar
Bouwjaar motor: 1999
Brandstof: Diesel
Vermogen: 18
Besturing: Stuurwiel
Lenspomop: aanwezig
Geluidsinstallatie: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig