MarktPlaza

Breedendam P 690

138x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Wij bieden een prachtige Breedendam 690 sloep aan met een polyester romp in zeldzame en chique ogende amandelkleur.Een klassieke boot -bouwjaar 2000- met een interieur bestaande uit voornamelijk massief mahonie- en teakhout. Deze robuuste bouwmaterialen maken de boot niet alleen een eyecatcher maar ook sterk en zorgen voor uitstekende vaareigenschappen. De krachtige 3 cyl. 27 pk Yanmar dieselmotor bevindt zich onder de mahonie- en teakhouten motorkist welke aan de binnenzijde met lood is omlijst. Hierdoor is nagenoeg geruisloos varen mogelijk.
Het beslag, boegstrip, fenderringen etc. zijn van met titaan behandelde messing en glanzen u altijd weer tegemoet in de zon. Aan de achterzijde zijn extra trimplaten aangebracht, welke de rompsnelheid verhogen en de golfbeweging verminderen.
De buiskap en kuiptent in marineblauw met bijbehorende kussens zijn nog origineel. Dit alles heeft wel enige leeftijd, maar functioneert nog prima.
Het lakwerk is eind 2016 geheel vernieuwd. De dieselmotor heeft eind 2018 een extra uitgebreide beurt gehad bij de Yanmar-dealer en loopt als een zonnetje. De sloep is in de meest luxueuze uitvoering en met ingebouwde koel/vrieskast, 2 ankers, 2 accu's (een apart voor de koel/vrieskast), 12-volts aansluiting op de stuurstand en binnenverlichting (4x). Zij is inclusief uitbreidbare delen en kussens tot half of heel zonnebed, met houten uitklapbare zwemtrap en nog veel meer. De brandstof wordt nog ouderwets gemeten met behulp van een houten Breedendam peilstok.
Extra gegevens:
Merk: Breedendam
Bouwjaar: 2000
Ligplaats: Nieuwersluis
Lengte: 7.2 meter
Breedte: 2.4 meter
Diepgang: 0.4 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Multi knikspant
Merk motor: Yanmar
Bouwjaar motor: 2000
Brandstof: Diesel
Vermogen: 27 pk
Besturing: Stuurwiel