MarktPlaza

Bramenwijn. van Joanne Harris

32x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Schrijfster Joanne Harris.

Derde druk, februari 2002, 400 pagina´s, gebonden met stofomslag, grootte is 13 x 18,5 x 3,8 cm (bxhxd), gewicht is 523 gram, tweedehands, in goede staat. 

Waar gaat het boek over:
Magie bestond niet.Het was een van de dingen geweest die Joe hem had laten geloven, een van de trucjes van de oude oplichter. Maar in dat glas zat iets, hield zijn geest vol. Iets bijzonders.

Vervuld van herinneringen aan zij vriend Jackapple Joe koopt de Londense Jay Mackintosh in een opwelling een vervallen château in het Franse dorp Lansquenet-sous-Tannes. Zijn schrijverscarrière zit in een slop - sinds zijn debuutroman een bestseller werd, schrijft hij alleen nog slechte sciencefiction onder pseudoniem - en hij vertrekt met zijn typemachine en enkele flessen zelfgemaakte wijn uit de nalatenschap van joe naar Lansquenet.
Joe, een zonderlinge oude man met fantastische vervalen en een grote voorliefde voor magische eigenschappen van alles wat groeit en bloeit, was heel belangrijk voor Jay, maar op een dag was hij verdwenen.
Niets kan Joe terugbrengen, maar de magie van zijn lang vergeten vruchtenwijnen lijkt zijn uitwerking niet te missen. Terwijl Jay langzaam zijn plekje in de Franse gemeenschap verovert en kennismaakt met de teruggetrokken en geheimzinnige Marise, lijken de ongewone eigenschappen van het brouwsel hem een handje te helpen...