MarktPlaza

Bouwkavel voor chalets, woning of Hotel

285x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Bouwkavel te koop in Cacova Ierii binnen het district Cluj te Roemenië. De kavel ligt op een schitterende groene locatie gelegen op 620 meter hoogte in het Apuseni gebergte. Betreft totaal 2211M2 en door het kadaster ingetekend middels 4 kavels van ieders circa 500M2 exclusief een eigen weg. De hoekkavel is strategisch gelegen naast een verharde weg.


Het certificaat van urbanisme geeft aan dat maar liefst maximaal 45% van de totale kavel bebouwd mag worden. Houten gebouwen tot 5 meter hoogte zijn toegestaan. Betreft dus geen agrarische kavel maar een kavel die wat betreft bestemmingsplan geschikt is om te bouwen.


Vanzelfsprekend dient nog wel een bouwvergunning aangevraagd te worden. De locatie leent zich uitstekend voor de bouw van recreatiechalets, een Hotel of bijvoorbeeld een camperplaats inclusief eigenaars woning.
Wateraansluiting is mogelijk via een eigen nog aan te leggen bron of gebruik te maken van de reguliere waterleiding. Elektra gelegen op korte afstand. Riolering middels een septiktank. De kavel is licht glooiend en betreft grasland inclusief wat kleine appelbomen.


De kavel leent zich uitstekend voor Eco toerisme of voor diegene die absolute rust zoeken. Het Apuseni gebergte is bebost, heeft riviertjes en herbergt grotten. Het enorm uitgestrekte gebergte huisvest beren, wolven, vossen, herten, wilde zwijnen en diverse soorten vogels. De omgeving is zeer geschikt voor de wandel – fiets of kanosport. Ook paardrijden leent de omgeving zich uitstekend voor.Turda ligt op circa 36 , Cluj Nopoca op circa 45 kilometer. Wizz air vliegt op Cluj Napoca en ligt vliegveld Vidrasau (Tirgu Mures) op 73 Kilometer. Op circa 4 kilometer ligt Baisoara, een wintersportplaats die steeds meer bekendheid geniet binnen Europa.