MarktPlaza

Boston Whaler 25ft Outrage Classic

1389x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Beschrijving
1991 Boston Whaler 25 ft. Outrage Classic met 2 x 100 pk Yamaha 4 stroke. (2001)
Uniek in Europa.
Dit is nergens te koop.
Gewoon de mooiste!
Zeer mooie en in unieke staat verkerende Boston whaler 25 ft Outrage met volledig teakpakket en dubbele 100 pk Yamaha 4 tact motoren.
Deze bijzondere Classic Outrage uitvoering met een superconsole en grote leaningpost en volledig teakpakket kostte in 1991 al 110.000 gulden volgens de originele catalogus van E.W Driessen.
(Dus zonder de 2 motoren van bj. 2001).
In die tijd zijn er maar enkele van deze grote 25ft uitvoeringen in Nederland verkocht, want compleet kostte deze boot met motoren al over de 150.000 gulden.
Alleen echte liefhebbers en kenners die onder extreme omstandigheden deze boten gebruiken weten welk een uniek robuust model en uitvoering deze boot is.
Deze boot is daarom niet alleen een unieke aankoop, maar is ook een goede waardevaste investering en belegging voor de toekomst.
(box 3) Spaargeld kost u veel geld vandaag de dag, dus koop deze droomboot voor uzelf en behoud daarmee de geïnvesteerde waarde belastingvrij en geniet intussen van uw unieke schip.
Schilderijen van bekende schilders zijn er al zat te koop, maar een 25ft Classic Outrage Whaler als deze zijn er slechts maar enkele van in Europa te koop.
Deze boot is in eerder stadium compleet gerefit en zijn destijds ook deze 4tact Yamaha motoren nieuw geplaatst en zeer weinig gebruikt. (als nieuw)
Tevens is er een gescheiden brandstof en elektra systeem gemaakt, dus elke motor heeft zijn eigen energiebron en een vracht aanduidingsmeters.
De rvs raambeugel is kantelbaar waardoor en lagere brughoogte genomen kan worden.
De boot is compleet uitgevoerd met een volledig afdekkleed, beugels voor een sprayhood, een 2 persoons zonnedek met (slaap) kussens, nieuwe kussenset in de boeg, op koelbox, console rugkussens met hengelhouders, brede leaningpost met topkussen bergruimte met luik en ingebouwde spoelbak met handdouche, 4 persoons achterbank. Complete teaksetafwerking.
GPS, dieptemeter/fishvinder, nieuwe marifoon in dashboard, 2 nieuwe marifoon/ 27 mc antennes, inbouw compact radio/mp3 met speakers en subwoofer voor een mooie sound, een groot Richie Explorer compas, hydraulische trimvlakken, nieuw teak zwemplateau met ladder, kortom alles is compleet.
Deze boot is jaarlijks goed onderhouden en ziet er geweldig en nog geheel origineel uit.
Alles is weer geserviced en klaar voor gebruik.
De gemiddelde boot is niet half zo sterk en goed als een halve Boston Whaler (weten de kenners die deze boten gebruiken)
Prijs boot compleet 59.950,- (Trailer 2500,- meerprijs).
Inruil van een classic 13ft, 15ft of 17ft Whaler is evt. mogelijk.
Voor info bellen met: 06-53659100 (Nico)
Mailen: info@bouwknecht.nl
Graag alleen reageren bij serieuze interesse en koopintenties.
Vrijblijvende bezichtiging mogelijk op afspraak.
Extra gegevens:
Merk: Boston Whaler
Bouwjaar: 1991
Lengte: 7.5 meter
Breedte: 2.45 meter
Diepgang: 0.5 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester