MarktPlaza

Boothuis / Schiphuis NR.10 Inclusief Garage

131x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Schiphuis inclusief garage, berging, sanitair (douche/toilet), water/electra en voorzien van zijsteigers aan beide zijden. Beveiligde entree terrein.
Dit keurige schiphuis is van voorzien alle nodige voorzieningen die nodig zijn om uw boot netjes te kunnen onderhouden.
Betreft een gedeelde waterhal met de naastliggende eigenaar waarbij ieder zijn eigen water en electravoorzieningen heeft.
Het keurig onderhouden terrein van Marina Jirnsum is afgesloten met een electrische schuivend hekwerk waarbij iedere schiphuis eigenaar een eigen sleutel/afstandsbediening van krijgt. Zo is dit een veilige plek om uw boot achter de laten. Met dit schiphuis bent u van alle gemakken voorzien en heeft u een prachtige plek in het hart van Friesland. Binnen een half uur varen bent u vanuit Jirnsum op bijvoorbeeld het Pikmeer of het Sneekermeer.
Dit schiphuis beschikt over een entree/hal met daarin een badkamer voorzien van toilet en douche. Aan het einde van de hal heeft men een berging van 3 x 2,2 mtr voorzien van een tussendeur die op slot gedaan kan worden. Boven de berging is een zolderruimte waar ruimte gecreeerd kan worden voor opslag. Het dak van de hal is volledig geïsoleerd. Er is ruimte voor een auto aan de voorzijde van het garage gedeelte (6 x 3mtr) welke voorzien is van een electrisch bedienbare garagedeur.
De aanlegplaats is voorzien van een zijsteiger aan beide zijden. De in- en uitgang van de ligplaats is voorzien van een electrisch bedienbare garagedeur.
Afmetingen ligplaats 15,5x5mtr.
Kosten van de Marina (VVE) bedraagd ± €300 per jaar.
Extra gegevens:
Merk: Boothuis / Schiphuis NR.10
Bouwjaar: 1997
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 15.1 meter
Breedte: 5 meter
Diepgang: 1.5 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: other
Doorvaarthoogte: 5