Boodschappen uit de kosmos, Hesemann

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 57x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Boodschappen uit de kosmos, Hesemann
240 blz.
14x21 cm
Slappe kaft, randjes geschonden, uit bib. met rugsticker, boek zelf gelamineerd met stempels en stickers 
Inhoud:
Raadselachtige graancirkels en andere pictogrammen in liet veld. Engeland wordt al jaren verrast door deze vreemde verschijnselen en ook in Duitsland en de Lage Landen worden in toenemende mate geheimzinnige tekens in het veld waargenomen. Zijn (te cirkels het werk van buitenaardse krachten of is er sprake van collectieve suggestie of boerenbedrog? En hoe zijn echte cirkels van onechte te onderscheiden?

In Boodschappen uit de Kosmos laat de Duitse deskundige Michael Hesemann alle bekende cirkels en pictogrammen de revue passeren. Daarnaast beschrijft hij, voor zover bekend, de neven verschijnselen - van neer gestorte piloten tot schijven binnen de cirkels en legt hij verbanden met vroegere beschavingen waar ook reeds graancirkels werden gevonden en beschreven.

In een apart hoofdstuk belicht de Nederlander Herman Hegge de toestand in Nederland. Nu de graancirkels in Engeland in frequentie afnemen verwacht hij dat ze elders in de wereld - en niet name in de Lage Landen - zullen toenemen. De graancirkels vormen een fenomeen waar de wetenschap niet meer omheen kan: een boodschap voor de mensheid die van groot belang kan zijn voor het voortbestaan van de wereld zoals wij die kennen.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.