MarktPlaza

Boho Blad Oorbellen

119x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Ben jij helemaal fan van een stijl waaraan jij je eigen draai aan kunt geven? Kies dan voor levendig en gedurfd met deze verfrissende en kleurrijke Boho oorbellen!


Boho sieraden
 zijn sieraden met bohemien en hippie-achtige invloeden. Ze bevatten meestal een mix van materialen zoals kleurrijke glas, steentjes, bedeltjes en kralen. Deze Boho-stijl is vernoemd naar Bohemiens, een ander woord voor rebellen, kunstenaars en vrijbuiters. Eigenwijze mensen dus, net als jij. De Boho Stijl is kleurrijk en origineel en komen nonchalante, zelfs rommelige, elementen samen met chique details in de afwerking. 


Daarnaast staat het blad van deze oorbellen symbool voor de natuurlijke kringloop van het leven. Veel bomen vertonen een duidelijke jaarlijkse cyclus die samenhangt met de seizoenen: bloeien in de lente, bladeren en vruchten vormen in de lente en de zomer, vruchten en bladeren laten vallen in de herfst en rust in de winter. Het gaat om een zich voortdurend herhalend proces van winter naar lente, van zomer naar herfst en dan weer naar de winter. Het blijkt dat de weg van wens naar werkelijkheid als twee druppels water lijkt op zo’n kringloop. Hij kent ook vier seizoenen: een periode van naar binnen naar buiten gericht zijn, een moment van bloei en een moment van oogst.

TIP: bestel ook de perfect bijpassende ketting, zie extra foto.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!