Boho Blad Ketting

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 22x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Ben jij helemaal fan van een stijl waaraan jij je eigen draai aan kunt geven? Kies dan voor levendig en gedurfd met deze verfrissende en kleurrijke Boho ketting!

 


Boho sieraden zijn sieraden met bohemien en hippie-achtige invloeden. Ze bevatten meestal een mix van materialen zoals kleurrijke glas, steentjes, bedeltjes en kralen. Deze Boho-stijl is vernoemd naar Bohemiens, een ander woord voor rebellen, kunstenaars en vrijbuiters. Eigenwijze mensen dus, net als jij. De Boho Stijl is kleurrijk en origineel en komen nonchalante, zelfs rommelige, elementen samen met chique details in de afwerking.

 

Daarnaast staat het blad van deze ketting symbool voor de natuurlijke kringloop van het leven. Veel bomen vertonen een duidelijke jaarlijkse cyclus die samenhangt met de seizoenen: bloeien in de lente, bladeren en vruchten vormen in de lente en de zomer, vruchten en bladeren laten vallen in de herfst en rust in de winter. Het gaat om een zich voortdurend herhalend proces van winter naar lente, van zomer naar herfst en dan weer naar de winter. Het blijkt dat de weg van wens naar werkelijkheid als twee druppels water lijkt op zo’n kringloop. Hij kent ook vier seizoenen: een periode van naar binnen naar buiten gericht zijn, een moment van bloei en een moment van oogst.

 

TIP: bestel ook de perfect bijpassende oorbellen, zie extra foto.

 

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!
 
 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.