MarktPlaza

BMW Z4 Roadster - 2.5i S AUTOMAAT , Leer , Navi

569x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mrt 2003 - mei 2006
Modelcode: E85
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 245 Nm
GVW: 1.590 kg
Afmetingen (LxBxH): 409 x 178 x 130 cm
Wielbasis: 250 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 227 km/u
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,5 l/100km (1 op 10,5)
Brandstofverbruik in de stad: 13,5 l/100km (1 op 7,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
CO2 uitstoot: 231 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
- Windscherm
Deze 100% onderhouden Bmw Z4 is helemaal samengesteld zoals u hem zelf nieuw zou bestellen. De combinatie van de zeer betrouwbare 2.5L 6 cylinder gekoppeld aan de sportieve automaat maakt deze Z4 werkelijk een feest om mee te rijden. De zwart metallic kleur in combinatie met het creme leder interieur geeft deze Z4 een zeer sjieke uitstraling. De BMW Z4 Roadster is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2006 en heeft pas 71020 kilometer gelopen. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Het elektrische cabriodak opent snel en soepel. Zo geniet u maximaal van elke kilometer die u open rijdt.
Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Deze Bmw Z4 is uiteraard 100% rookvrij en de boekjes en beide sleutels zijn keurig aanwezig.
Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.
Sinds 1974 is Alewijn Ott gegroeid tot een zeer goed gewaardeerd autobedrijf in Noord-Holland en ver daarbuiten. Op één adres hebben wij maar liefst 250 KWALITEITSOCCASIONS, die stuk voor stuk zijn voorzien van een pre-inspectie. Daardoor heeft u altijd zekerheid over de kilometerstand, het onderhoudsverleden en een geldige APK. Optioneel kunt u nog kiezen voor een servicepakket vanaf 295 euro en inruil is altijd mogelijk. Onze voorraad wisselt met 25 auto’s per week. Bel gerust als u een specifieke vraag heeft, bij Alewijn Ott helpen we u graag verder!
Alle moeite is genomen om de informatie van onze advertenties zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Dagelijks open van 9.00 uur tot 18:00; Donderdags 09:00 tot 21:00; Zaterdags 09:30 tot 17:00; Zondags gesloten.