MarktPlaza

BMW Z4 Roadster - 2.5i Executive (177pk) Automaat/ Navi/ Leder/ Clima/ Cruise/ Stoelverw./ Elek. pak

579x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: mrt 2006 - feb 2009
Modelcode: E85
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 230 Nm
GVW: 1.600 kg
Afmetingen (LxBxH): 409 x 178 x 130 cm
Wielbasis: 250 cm
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 225 km/u
Interieurkleur: Rood
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,4 l/100km (1 op 11,9)
Brandstofverbruik in de stad: 12,0 l/100km (1 op 8,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
CO2 uitstoot: 202 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Afleverings-opties: Dit is een correcte auto met een aantoonbaar onderhoudsverleden! Dit betreft een scherpe meeneemprijs! (altijd minimaal 10 maanden APK en inclusief overschrijven!) Er zijn verschillende opties tot beurten en garanties mogelijk. Voor 495,- kan deze auto worden afgeleverd met een nieuwe APK, Onderhoudsbeurt en 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak! Ook ruilen wij graag uw huidige auto in!
## Aanvullende opties en accessoires
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitentemperatuur meter
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlicht automatisch
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- in hoogte verstelbare stoelen
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Voorstoelen verwarmd
- Achterruitverwarming
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Aluminium interieur afwerking
Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Deze auto wil maar een ding: rijden. Dat ziet u aan zijn sportieve uiterlijk. Deze BMW Z4 Roadster straalt kwaliteit en klasse uit en belooft u puur rijplezier. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Met het elektrisch bedienbare cabriodak geniet u in een oogwenk van de buitenlucht.
Met het full map navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, sportstuurwiel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter als standaard uitrusting.
Zoals u mag verwachten van deze BMW Z4 Roadster is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.
Buiten openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 53 20 95 76
Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Controleer goed wat voor u van belang is!