MarktPlaza

BMW Z3 Roadster - 1.9 Automaat I Leder I Stoel verwarming

322x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Goed onderhouden BMW Z3 1.9 Automaat met 235.000 km ! Wagen rijdt goed en de automaat schakelt perfect . Er is niet in de auto gerookt en er zijn geen huisdieren in vervoerd .
De kap is zeer netjes en werkt uiteraard goed , ruitje is wat vaag door jarenlang gebruik zal op den duur een keer vervangen moeten worden. Maar kan in principe nog jaren mee want hij is gewoon waterdicht !
Auto is lang in bezit geweest van vorige eigenaar en was ook echte liefhebber, we vragen een klein bedrag. Bieders en vragers op marktplaats worden niet serieus genomen. Bij interesse graag even bellen en niet mailen : 06-12232137
Aankoopkeuring op eigen kosten op locatie is altijd toegestaan. Partijen als : mijnautocoach.nl, auto-kennis.nl of plaatselijke partijen in Groningen kunnen dit tegen klein bedrag voor u verzorgen. Uiteraard werken wij hier aan mee !
Inruil is mogelijk. Graag foto’s van interieur, exterieur, kenteken & kilometerstand per whatsapp naar 06-12232137 ( dit is bij deze auto alleen mogelijk tegen absolute handelsprijs dus niet marktplaats vraagprijs ( of soms nog meer ..... ) dan moet u hem zelf even op marktplaats zetten .
Deze auto staat op onze locatie aan de Stavangerweg 8 in Groningen.
Let op : Als u op uw navigatie huisnummer 29 intoetst staat u recht voor onze firma, het zit tegenover “ mast autotechniek “
Let op: wij zijn geopend op afspraak 7 dagen per week van 9:00 tot 21:00 uur, graag van te voren een afspraak maken door te bellen naar: 06-122 32 137
Tevens verrichten wij zelf 24 uur per dag, 7 dagen per week tenaamstellingen, dus een bezoek aan het postkantoor is niet nodig.
Graag tot ziens.
Stijn Winters
Stavangerweg 8 
9723 JC GRONINGEN