MarktPlaza

BMW Z3 Roadster - 1.8

544x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 1999 - sep 2000
Modelcode: E36
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 1.490 kg
Afmetingen (LxBxH): 405 x 174 x 129 cm
Wielbasis: 245 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 196 km/u
CO2 uitstoot: 187 g/km
Emissieklasse: Euro2
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Lederen stuurwiel
- Verbruiksmeter
Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Een auto als de BMW Z3 Roadster biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2000, de teller staat op 118511 kilometer. Verwen uzelf met het lederen interieur in deze auto. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Met lederen stuur, boordcomputer en centrale portiervergrendeling is deze auto helemaal compleet.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Wilt u met deze BMW Z3 Roadster een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.
Autobedrijf Baltes bv is gevestigd aan de Larenseweg te Holten, Overijssel. Onze activiteiten bestaan uit het verkopen van jong gebruikte auto’s van alle merken en dat ook in alle prijs klassen. Verkoop van nieuwe auto’s, service en onderhoud en reparaties van alle merken. Ook doen wij aan Leasing (van nieuwe én van gebruikte auto’s) en verhuur.