MarktPlaza

BMW X5 - 3.0D High Executive 235PK Aut

611x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mrt 2007 - mei 2010
Modelcode: E70
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 520 Nm
GVW: 2.840 kg
Afmetingen (LxBxH): 485 x 193 x 178 cm
Wielbasis: 293 cm
Tankinhoud: 85 liter
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 216 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,1 l/100km (1 op 12,3)
Brandstofverbruik in de stad: 10,2 l/100km (1 op 9,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
CO2 uitstoot: 217 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 581 - 620 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Cd-wisselaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Luchtvering en automatische niveauregeling
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Parkeersensor voor en achter
- Roetfilter
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto’s zich onderscheiden. Dat geldt ook voor deze BMW X5 uit 2009 die 295401 kilometer op de teller heeft staan. Een krachtige zescilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Verder is de BMW uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze BMW X5 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.
Wij rekenen € 245,00 rijklaar maak kosten. De auto wordt hiervoor professioneel gereinigd aan u afgeleverd, voorzien van een nieuwe APK keuring, milieu 4-gas of roetmeting, afleverings check up motorruimte, en NAP certificaat. Daarnaast zetten wij de auto voor u op naam. Een grote onderhoudsbeurt en/of garantie is in overleg tegen meerprijs mogelijk. Financiering en/of inruil mogelijk. Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk- en zetfouten.