MarktPlaza

BMW X1 - 18i sDrive X-Line [ Navi Leder ]

513x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
GVW: 1.990 kg
Wielbasis: 292 cm
CO2 uitstoot: 191 g/km
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Audiobediening op het stuur
- Bumpers/spiegels in kleur
- Centrale vergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische lendesteunen
- Elektrische ramen voor en achter
- Isofix
- Lederen stuur en pook
- Metallic lak
- Midden armsteun
- Multi functioneel stuurwiel
- Parkeersensoren achter
- Privacy glas
- Side skirts
- Stuur verstelbaar
- Telefoonvoorbereiding
Ben je opzoek naar een mooie Bmw X1 uit 2011 met opties zoals Navigatie, Lederen sportzetels en X-line. Deze X1 is door ons aangekocht met een tellerstand van 113.873. De tellerstand is logisch verklaarbaar en de auto is dan ook voorzien van een NAP tellerrapport. Op onze website vind je het Nationaal Autoraport van deze auto met daarin onder andere de (onderhouds)historie . De Bmw X1 heeft een Benzine motor met een maximum vermogen van 110KW (150 PK)
Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende tijden!
- Maandag tm Vrijdag: 08:00 t/m 23:00
- Zaterdag: 09:00 t/m 17:00
- Zondag: 12:00 t/m 18:00
U kunt ook contact met ons opnemen via Whatsapp. Whatsappnummer: 0882272696 (bellen via whatsapp op dit nummer is niet mogelijk)
Deze Bmw X1 staat momenteel in onze vestiging in Zwolle. Vaartland.nl bied ook de mogelijkheid om deze auto te verplaatsen naar de voor uw dichtstbijzijnde Vaartland.nl vestiging. Neem hiervoor contact met ons op of kijk op www.vaartland.nl.
Waarom kiezen voor deze Bmw X1:
- Navigatie
- Lederen sportzetels
- X-line
- NAP gecontroleerd
- Onderhoudsgeschiedenis beschikbaar
- Voorzien van een Nationaal Autorapport
Aangeboden BMW X1 hebben wij voor u aangekocht bij BMW dealer bedrijf Bert Story in 's-Hertogenb­osch. De eerste eigenaar heeft Op 12 mei 2011 de X1 opgehaald bij BMW dealerbedrijf Jan de Jong B.V. in Amersfoort en heeft de auto onderhouden op 10 augustus 2012 bij 19218 km. Vervolgens is de auto nog 5 keer, netjes om de 2 jaar, door de dealer onderhouden. De laatst geregistreerde beurt is van bij BMW dealer van Poelgeest in Amersfoort op 29 mei 2018 bij 97941km. De auto staat rondom op Pirelli zomer banden welke nog ruim in het profiel zitten. Mocht uw interesse gewekt zijn, wees dan welkom voor een uitgebreide proefrit en bezichtiging.
Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie en controleer daarom bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.