MarktPlaza

BMW i3 - Basis 94Ah 33 kWh / EXCL. BTW / 100% ELEK. / 4% BIJTELLING /

148x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: nov 2017 - nov 2018
Modelcode: I01
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.670 kg
Afmetingen (LxBxH): 400 x 178 x 158 cm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 7,3 s
Topsnelheid: 150 km/u
Bekleding: Stof
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Algemene staat: goed
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: geen
Optioneel afleverpakket (€ 500): zilverpakket inclusief 6mnd Bovag garantie: Onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift, nieuwe apk, airco service, complete poetsbeurt.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK
Onderhoudshistorie: Volledige onderhoudshistorie aanwezig
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- Elektrische ramen voor
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 19"
- Multimedia-voorbereiding
- Niet in gerookt
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor achter
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Betreft een origineel Nederlandse BMW i3 in nieuwstaat, volledig elektrisch, dealer onderhouden met Nationale Autopas (NAP).
De auto is zowel optisch als technisch in absoluut keurige staat, met een schoon en fris interieur waar NIET in is gerookt.
Deze BMW i3 beschikt over een groot accupakket en is uitgevoerd met o.a. stoelverwarming, cruise control, navigatie en climate control.
Zoals de foto's laten zien is deze i3 netjes onderhouden, dit is tevens bijgehouden in het digitale service systeem van BMW.
De genoemde prijs in excl. BTW! Deze auto is voor het eerst tenaamgesteld op 02/11/2017 waardoor verlaging van 18% op het bijtellingstarief tot en met 02/11/2022 van toepassing is.
Kortom; Een mooie volledig Elektrische BMW i3 met groot accupakket en een heldere historie.
Interesse in deze occasion? bekijk de volledige fotogalerij op onze website! Bie Olthof is een universeel Bovag autobedrijf, sinds 1988. Uw verkopers zijn Jan, Ian en Rinke, heren met beide benen op de grond. Leer ons kennen in 2 minuten door het volgende filmpje: https://www.bie-olthof.nl/video/show Wij zijn een familiebedrijf met 10 medewerkers en verzorgen complete mobiliteit, van werkplaats tot verkoop en van tanken tot autowassen. De prijzen op viabovag.nl zijn inclusief 6 maand Bovag garantie. Op alle andere auto sites adverteren wij op basis van meeneemprijzen, dit zijn prijzen zonder garantie. U heeft ook de keus uit verschillende afleverpakketten MET garantie. (waaronder 6 maand bovag garantie) Voor deze verschillende afleverpakketten verwijzen wij u door naar onze website: www.bie-olthof.nl (onder het kopje 'afleverpakketten'). Wilt u liever uw nieuwe auto financieren? Wij verzorgen het voor u van begin tot eind. Tot ziens in Nijverdal! Met vriendelijke groet, Jan, Ian en Rinke ! Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is autobedrijf Bie Olthof niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.