MarktPlaza

BMW 7-serie - 745I EXECUTIVE AIRCO LEER XENON NAVIGATIE CRUISECONTROL

607x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een zeer goed uitgeruste BMW 745I Houdt u van veel optie's en luxe in een auto? Kijk dan naar deze ruime BMW 745I. U heeft achterin alle ruimte om met meerdere personen in deze auto te zitten. Voorin heeft u stoelverwarming en elektrisch verstelbare stoelen. Hierdoor zult u zeer gemakkelijk de stoel kunnen aanpassen naar uw wensen. Tevens is het stuur ook elektrisch verstelbaar. Hierdoor kunt u een voor u perfecte zithouding aannemen. Als u mensen achterin heeft zitten hebben deze zelf de keuze voor de verwarming. Ook hebben zij de keuze om het donkerder te maken achterin door elektrische zonwering. Door middel van een knopje kunt u lekker donker zitten en heeft u minder last van de zon. Deze auto heeft nog veel meer optie's. U bent van harte welkom voor een bezichtiging en of proefrit. Deze auto is technisch en optisch in goede staat.
Bent u geïnteresseerd in deze auto? Bel mij gerust.
Rik te Kulve Tel: 0651118220
U kunt kiezen tussen de volgende afleverpakketten:
Het meeneempakket: €0, u neemt de auto zo mee zonder garantie.
Afleverkosten: € 695, incl. BTW
Hiervoor krijgt u de volgende zekerheden: 6 maanden BOVAG garantie, geldige APK, service check en het schoonmaken van de auto.
Inruil is bij al onze occasions mogelijk.
AutoService Stepelo was finalist Bovag "Autobedrijf van het jaar" en finalist "De werkplaats van Nederland" . U bent van harte welkom in onze moderne werkplaats. De specialist op gebied van elektrische en hybride auto's