MarktPlaza

BMW 6-serie - 635 CSI Automaat * 1e eigenaar * Originele lak * Schuifdak

321x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 2019
Tellerstand: 146.672 mijlen
Interieurkleur: Rood
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 1
Een prachtige, volledig originele BMW 635CSI uit 1986, in zijn eerste lak en afkomstig van de eerste eigenaar!
Exterieur:
Het exterieur van deze 6-serie is uitgevoerd in het wit (Alpinweiss) met prachtige details zoals chromen spiegels, chromen sierlijsten en chromen bumpers. Onder de auto zijn prachtige Alpina velgen gemonteerd, deze verkeren in nieuwstaat. Tevens beschikt de BMW over een elektrisch schuifdak en een elektrische antenne. Er zijn nieuwe Hella mistlampen gemonteerd evenals nieuwe, originele EU koplampen.
Interieur:
Het interieur van de BMW is in goede, originele conditie, uitgevoerd in het donkerrood leder. Tevens is de auto voorzien van elektrisch verstelbare stoelen (bestuurdersstoel met memory functie), Elektrische ramen, Elektrisch schuif/kantel dak, elektrische spiegels, Cruise Controle en een boordcomputer. In het middenconsole is de originele AM/FM Radio/Cassette speler aanwezig inclusief de originele Code. Alle originele klokjes zijn aanwezig en verkeren in goede conditie, de afgelezen tellerstand is: 146.675 Miles.
Techniek:
De techniek is in perfecte conditie. De originele 6-cilinder motor is volledig gereviseerd en verkeert dus in top conditie. De motor levert een vermogen van 218 pk, dit alles wordt overgebracht door de perfect schakelende automatische versnellingsbak die instelbaar is in een sport stand en comfort stand.
De historie:
Deze BMW 635CSI is nieuw geleverd in Sunnyvale California aan dhr. Richard Albers, deze eigenaar heeft de auto sinds nieuw in bezit gehad en heeft hem al die jaren zeer goed onderhouden. Zo zijn er meerdere facturen aanwezig van het onderhoud en is er een afgestempeld service boek aanwezig. De auto wordt geleverd met een Amerikaanse titel, Nederlands kenteken is in overleg mogelijk!
Albers Sportscars & Classics is al sinds 1959 actief in de autobranche!
Inruil? Geen probleem wij ruilen zowel Campers, Motoren en Auto's in!
Trade? No problem, we will exchange Campers, Motorcycles and Cars!
Handeln? Wohnmobile, Motorräder und Autos, kein Problem!
We speak English!
Wir sprechen Deutsch!
Op onze website vindt u een uitgebreid foto verslag.
On our website you will find an extensive photo report.
Auf unserer Website finden Sie eine umfangreiche Fotoreportage.
www.alberssportscars.nl
We can Ship World Wide!
Classic Leasing ist moglich!
Willst du diesen Klassiker fahren? Das ist mit Classic Leasing möglich!
Sie können diesen Klassiker über unseren Partner GML Classic - Leasing leasen. Informationen finden Sie unter www.gml-leasing.de
(Classic Leasing ist nur fur Deutsche kunden)