MarktPlaza

BMW 5-serie Touring - 520i Executive NAVI CRUISE CAMERA VOL OPTIES DEALERONDERHOUDEN TOP AUTO

495x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jul 2013 - mrt 2016
Modelcode: F11
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 270 Nm
GVW: 2.370 kg
Afmetingen (LxBxH): 491 x 186 x 146 cm
Wielbasis: 297 cm
Acceleratie (0-100): 8,3 s
Topsnelheid: 225 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,6 l/100km (1 op 11,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 147 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal handzenders: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 248 - 279 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterruit apart te openen
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Elektrische ramen voor en achter
- Head-up display
- Innovation-pakket
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Niveauregeling automatisch
- Parkeersensor voor en achter
- Rondomzicht camera
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verkeersbord detectie
Representatief, luxueus en veelzijdig, dat zijn de belangrijkste kwaliteiten van de BMW 5-serie Touring. Deze auto uit 2014 heeft een tellerstand van 237711 kilometer. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Deze BMW is voorzien van head-up display, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze BMW 5-serie Touring is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Overige informatie: Inruil, financiering, garantie of nieuwe apk zijn bespreekbaar. Inruil van uw auto, bus, bestelwagen,vrachtwagen , camper, caravan, boot, graafmachines tractoren of andere industriële equipement is mogelijk! Overdekte showroom 4000 M2 met 350 occasions op voorraad! Ons adres is Lage Ham 106 in Dongen. Openingstijden: Ma t/m Vr. 09.00 t/m 18.00 zaterdag 09.00 t/m 15.00. Wij zijn bereikbaar op 0162-313 775 Verdere informatie: WWW.FOCD.NL. Voor informatie over afwijkende openingstijden wat betreft feestdagen kunt u terecht op onze home pagina van WWW.FOCD.NL