MarktPlaza

BMW 5-serie Touring - 520i Executive

605x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Modelreeks: sep 2011 - jul 2013
Modelcode: F11
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 270 Nm
GVW: 2.355 kg
Afmetingen (LxBxH): 491 x 186 x 146 cm
Wielbasis: 297 cm
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 220 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,7 l/100km (1 op 11,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 156 g/km
Emissieklasse: Euro5
Afleverkosten: De getoonde prijs is inclusief € 350 afleverkosten.
Motorrijtuigenbelasting: € 245 - 276 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lichtmetalen velgen 17"
- Luchtvering en automatische niveauregeling
- mistlampen voor
- Parkeersensor voor en achter
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Een auto als de BMW 5-serie Touring biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2012, de teller staat op 205670 kilometer. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Met zijn lederen bekleding is deze BMW comfortabel en stijlvol. Het elektrisch bediende panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en frisse lucht in het interieur. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. De start-stop functie vermindert het brandstofverbruik door de motor uit te schakelen terwijl u stilstaat.
Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de alllerhoogste geluidskwaliteit. De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren.
Zoals u mag verwachten van deze BMW 5-serie Touring is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Tevens wordt deze auto geleverd met Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.