MarktPlaza

BMW 5-serie - (J) 520i Automaat Edition NL Auto [ Leer Clima Navi ]

530x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
GVW: 2.030 kg
Wielbasis: 292 cm
CO2 uitstoot: 164 g/km
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Alcantara hemelbekleding
- Audiobediening op het stuur
- Bumpers/spiegels in kleur
- Centrale vergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare stoel(en)
- Isofix
- Koplampsproeiers
- LED-dagrijverlichting
- Lichtsensor
- Metallic lak
- Midden armsteun
- Multi functioneel stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensoren voor en achter
- Stuur verstelbaar
- Telefoonvoorbereiding
Ben je opzoek naar een mooie Bmw 5-serie uit 2009 met opties zoals Automaat, Climate control en Navigatie. Deze 5-serie is door ons ingeruild met een tellerstand van 201.541. De tellerstand is logisch verklaarbaar en de auto is dan ook voorzien van een NAP tellerrapport. Op onze website vind je het Nationaal Autoraport van deze auto met daarin onder andere de (onderhouds)historie . De Bmw 5-serie heeft een Benzine motor met een maximum vermogen van 120KW (163 PK)
###################
Nu tijdelijk in prijs verlaagd. De auto staat nu in de JACKPOT aanbieding en is geldig tot en met 25-01-2020.
###################
Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende tijden!
- Maandag tm Vrijdag: 08:00 t/m 23:00
- Zaterdag: 09:00 t/m 17:00
- Zondag: 12:00 t/m 18:00
U kunt ook contact met ons opnemen via Whatsapp. Whatsappnummer: 0882272696 (bellen via whatsapp op dit nummer is niet mogelijk)
Deze Bmw 5-serie staat momenteel in onze vestiging in Apeldoorn. Vaartland.nl bied ook de mogelijkheid om deze auto te verplaatsen naar de voor uw dichtstbijzijnde Vaartland.nl vestiging. Neem hiervoor contact met ons op of kijk op www.vaartland.nl.
Waarom kiezen voor deze Bmw 5-serie:
- Automaat
- Climate control
- Navigatie
- Groen energielabel
- NAP gecontroleerd
- Onderhoudsgeschiedenis beschikbaar
- Voorzien van een Nationaal Autorapport
Door inruil verkregen afkomstig van de tweede eigenaar die de BMW ruim 8 jaar bereden heeft. Dit betreft een origineel Nederlands geleverde BMW met een aantoonbaar kloppende kilometerstand middels het nap teller rapport. De gehele onderhoudshistorie is voor u aanwezig door middel van facturen. Het meest recente onderhoud is uitgevoerd bij 198.000 km in 2019. De laatste beurt was een grote onderhoudsbeurt daarbij zijn de banden achter vervangen. Rondom staat de BMW op Vredestein All Season banden met ruim profiel en achter z.g.a.n. De vorige eigenaar heeft in de acht jaar van bezit goed gezorgd voor de BMW zowel optisch als technisch verkeerd de BMW in een zeer goede staat. Wij zien niet vaak dat een auto vlak voor inlevering nog een onderhoudsbeurt krijgt, maar dit geeft wel duidelijk aan dat er goed voor gezorgd is. Kortom een goed onderhouden BMW met de juiste historie en mooie opties voor een eerlijke prijs.
Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie en controleer daarom bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.