MarktPlaza

BMW 5-serie - 523i High Executive

567x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat: 225/55 R17
GVW: 2.260 kg
Afmetingen (LxBxH): 490 x 186 x 146 cm
Wielbasis: 297 cm
Acceleratie (0-100): 8,2 s
Topsnelheid: 234 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik in de stad: 10,5 l/100km (1 op 9,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 178 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Audio-installatie
- Audio-navigatie full map
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Cruise control adaptief
- DAB-ontvanger
- Dimlichten automatisch
- DVD-wisselaar
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
- Entertainment system
- Extra getint glas
- Grootlicht-assistent
- Halogeen mistlampen
- Head-up display
- Houtafwerking interieur
- Interieur voorverwarmingsinstallatie
- Keyless entry
- Koplampen adaptief
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Lichtmetalen velgen 18"
- Luxe lederen bekleding
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Nachtzicht-assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Rijstrooksensor
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Spraakbediening
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verkeersbord detectie
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze BMW 5-serie. De aandrijving wordt verzorgd door een zescilinder motor en een automatische transmissie. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het premium audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur of met uw stem. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. In deze BMW kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Bovendien zorgt de adaptive cruise control dat u altijd de juiste afstand houdt tot uw voorligger, en eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om veilig in te parkeren. De BMW is standaard voorzien van: head-up display, sportstuurwiel, dvd-wisselaar en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de BMW 5-serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. In het donker ziet de nachtzichtassistent objecten en gevaarlijke situaties voordat u ze met uw eigen ogen ziet.
We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak? Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze BMW 5-serie. De aandrijving wordt verzorgd door een zescilinder motor en een automatische transmissie. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg.
Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het premium audiosysteem met dab-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Adaptive cruise control zorgt intussen dat u op veilige afstand van uw voorligger blijft en de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. U bent in deze BMW ook voorzien van head-up display, sportstuurwiel, dvd-wisselaar en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. De nachtzichtassistent maakt rijden in het donker veiliger en comfortabeler.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze BMW in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Km-stand origineel met NAP-certificaat.
Een beller is sneller, i.v.m. drukte zijn wij helaas niet te allen tijde in de gelegenheid e-mails te beantwoorden.
Tevens is de beste optie voor inruil, dat u een bezoek brengt in onze showroom. Om de juiste prijs indicatie vast te stellen. Is dit voor u niet mogelijk dan graag een uitgebreide email met daarin een zo goed mogelijke beschrijving van u auto, met mogelijke foto's en prijsindicatie.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
BOVAG garantie.
Wij zijn ook aangesloten bij BOVAG dat houdt o.a. in.
Garantie op reparaties.
Vakkundig en betrouwbaar.
Duidelijke voorwaarden.
Gespecificeerde factureren.
Bemiddeling bij klachten.
BOVAG garantie als de aankoopwaarde hoger is dan €4500,- en dat de kilometerstand lager is dan 150.000KM. Voor de volledige voorwaarden en meer informatie,
3 maanden huisgarantie pakket €295,00.-
6 maanden Bovag garantie pakket €595,00.-
Buiten onze werktijden bent u ook van harte welkom, echter alleen op afspraak. Voor meer informatie, vragen of afspraak kunt u ons gerust bellen of mailen. Wij staan u graag te woord.
Autoflex Grootebroek
RDW Erkend Autobedrijf
Bovag lid