MarktPlaza

BMW 5-serie - 520i Executive II e34 / Zeer netjes / Youngtimer / 1995

616x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: 1988 - 1995
Modelcode: E34
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 1.990 kg
Wielbasis: 277 cm
Acceleratie (0-100): 11,7 s
Topsnelheid: 207 km/u
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Standaard: Wettelijke garantie, geldige APK, en RDW-leges.
= Aanvullende opties en accessoires =
- metaalkleur
- elektrische ramen voor en achter
Voor zijn leeftijd en km stand echt nog in keurig nette staat, deze mooie e34 520i automaat! Betreft een facelift type van bouwjaar 1995! Voor zijn leeftijd echt in knappe staat en roestvrij met het onderhoudsboekje en alle bijhorende sleutels zijn aanwezig! Voorzien van een aantal intressante en leuke optie's als: lederen bekleding, cruise control, airco, automatisch dimmende binnen spiegel en meer! Apk loopt tot: 12-2020! Auto heeft uiteraard hier en daar lichte gebruikerssporen maar niks bijzonders voor zijn leeftijd en een klein deukje boven de 520i badge!
Op onze website vind u altijd een zeer complete fotoreportage, daarin zetten wij ook altijd de eventuele beschadigingen op de foto en als er onderhouds boeken zijn dan fotograferen wij die ook compleet.
Wij proberen onze site up to date te houden, wij adviseren om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0513-745052 voordat u vertrekt. Ook kunt u ons whatsapp nummer gebruiken voor al uw vragen en foto's die u wilt sturen.
De informatie op deze internetsite is zo accuraat en actueel mogelijk weer gegeven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten en daarom is de informatie onder voorbehoud. Vertrouw dus niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Voor een verzorgde aflevering werken wij met afleverpakketten, wanneer u er voor kiest om een auto direct mee te nemen rekenen wij geen afleverkosten. Vraag ook naar onze aantrekkelijke financieringsmogelijkheden!