MarktPlaza

BMW 3-serie Touring - 318i Touring, Climate & Cruise control, Multifunctioneel stuur, LM velgen, enz

657x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker Grijs
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
## Aanvullende opties en accessoires
- 6-versnellingen
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterklep met ruit
- Achterruitverwarming
- Achterruitwisser
- Afdekhoes
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- bumpers en spiegels in car.kleur
- Dimlichten automatisch
- dit zijn meeneemprijzen
- Elektrische ramen achter
- Gordelspanners
- Hoofdsteunen
- incl boekjes
- Koplampen in hoogte verstelbaar
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Parkeersensor achter
- Toerenteller
- variable interval ruitenwisser
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse BMW 3-serie. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de uitrusting behoren ook aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. In deze BMW kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van in hoogte verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
In de BMW 3-serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze BMW, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren. Volledig BMW dealer onderhouden, Laatste onderhoud Mei 2018.
Inruil: Auto, Motor, Caravan, Boot en Camper mogelijk.
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, kunt u telefonisch contact opnemen met tel: 0571-280111 of info@garagetwello.com, Buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met tel: 06-13231409. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan