MarktPlaza

BMW 3-serie Touring - 318i Business Line NAVI/CRUISE/CLIMA/PDC/LMV

517x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2007 - sep 2008
Modelcode: E91
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
GVW: 1.970 kg
Afmetingen (LxBxH): 452 x 182 x 142 cm
Wielbasis: 276 cm
Tankinhoud: 63 liter
Acceleratie (0-100): 9,5 s
Topsnelheid: 210 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 144 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Referentienummer: 575m
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterruit apart te openen
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Audio-navigatiesysteem
- Bagage-scheidingsnet
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Niet in gerookt
- Parkeersensor achter
- Rookvrij
- Stuurwiel multifunctioneel
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze BMW 3-serie Touring. Deze auto komt uit het bouwjaar 2008. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
In de BMW 3-serie Touring heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.
Met Vriendelijke Groet,
Team Auto Scheepers.