MarktPlaza

BMW 3-serie Touring - 318i Business Line NAVI/CLIMA/LMV

575x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2007 - sep 2008
Modelcode: E91
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
GVW: 1.970 kg
Afmetingen (LxBxH): 452 x 182 x 142 cm
Wielbasis: 276 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 210 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 144 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
Referentienummer: 495mk?
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterruit apart te openen
- Achterruitverwarming
- Achterruitwisser
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Bagage-scheidingsnet
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Boekjes aanwezig
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Goed onderhouden
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Kijk maar eens naar deze BMW 3-serie Touring uit 2008 met zijn kilometerstand van 229943. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes is deze BMW helemaal compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 3-serie Touring samen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.
Met Vriendelijke Groet,
Team Auto Scheepers.