MarktPlaza

BMW 3-serie Touring - 2.0 318 D 140 PK BUSINESS CLIMA PDC

1270x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2009
Afmetingen (LxBxH): 4520 x 1820 x 1420 cm
Wielbasis: 2.760 cm
Topsnelheid: 210 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 401 - 426 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG 40-punten check (zonder meerprijs): Dit afleverpakket bevat: BOVAG 40-Puntencheck
- BOVAG garantie 6 maanden (€ 495): Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck
- Afleverpakket/ Bovag (€ 495): Afleverkosten a € 495,- Omvat uitgebreide inspectie volgens Fabrieksnormen, Carrosserie-/Lakcontrole, Onderhoudsbeurt volgens schema, evt. Nieuwe apk, Professionele Interieur- en Exterieurreiniging, Nationale AutoPas Prijs en productwijzigingen voorbehouden. Vraagt u naar de mogelijkheden.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (gelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Mistlampen voor
- Reservewiel
- Spoiler voor
- Stoelen in hoogte verstelbaar
- Stoelverwarming voor
- Toerenteller
Een auto als de BMW 3-Serie biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Dit dealeronderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2009, de teller staat op 134940 kilometer. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Natuurlijk behoren aluminium dakrailing, getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Tijdens de rit bedient u het audiosysteem met de knoppen op het stuur. Met de climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes horen tot de voorzieningen op deze auto.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Afleverkosten a € 495,- Omvat uitgebreide inspectie volgens Fabrieksnormen, Carrosserie-/Lakcontrole, Onderhoudsbeurt volgens schema, evt. Nieuwe APK, Professionele Interieur- en Exterieurreiniging, Nationale AutoPas Prijs en productwijzigingen voorbehouden. Vraagt u naar de mogelijkheden.