MarktPlaza

BMW 3-serie Compact - 316ti | Airco 316ti

94x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jun 2001 - mrt 2005
Modelcode: E46
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 1.800 kg
Afmetingen (LxBxH): 426 x 175 x 141 cm
Wielbasis: 273 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 201 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
CO2 uitstoot: 167 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- Sportonderstel
- Stoffen bekleding
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Deze prijs is gebaseerd op levering zonder klaarmaken en garantie.
Bij het ontwerpen van de BMW 3-serie Compact 316ti | Airco!! stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Deze is van het bouwjaar BMW, er staat 222951 kilometer op de teller. Natuurlijk behoren sportonderstel, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Deze auto is voorzien van lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze BMW in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Hatchbacks zoals deze BMW 3-serie Compact 316ti | Airco!! bieden het allemaal: een ruim interieur, fijne rijeigenschappen en comfortabel weggedrag. Deze 3-serie Compact 316ti | Airco!! is uit 2002 en heeft 222951 kilometer op de teller. Tot de voorzieningen van deze auto behoren sportonderstel, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Deze auto heeft airconditioning aan boord. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. En deze auto heeft ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze BMW, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Van harte welkom bij Autohuis de Poort !! De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op
naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad.
Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan
Wij rekenen € 95,00 afleverkosten, deze kosten zitten al verwerkt in de prijs van de auto. Informeer hiernaar bij de verkoopadviseur.
OPENINGSTIJDEN: 9.00 UUR TOT 18.00 uur.
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur.
Voor informatie , Autohuis de Poort Woudenberg, Europaweg 2, 3931 NJ, telefoonnummer 033-2472791. verkoop@autohuisdepoort.nl
Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten.
Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.