MarktPlaza

BMW 3-serie Cabrio - 320i Coupe Automaat Leer Xenon Cruise ZGAN 163 PK Bomvol

190x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Zeer nette BMW 320i cabriolet automaat met slechts 102.810 km gelopen. Wat een chique kleurencombinate... Parelmoer wit exterieur en donkerrood volleder interieur.
Een plezier om in te rijden met 163 PK en automatische versnellingsbak. Aan luxe geen gebrek bij dit exemplaar Denk hierbij aan cruise control, airco, stoelverwarming, climate control (voor en achter), xenon, led, navigatie, parkeersensoren, elektrisch verstelbare stoelen met memory en nog veel meer. De hardtop is ook volledig elektrisch bedienbaar en verdwijnt met een paar seconden in de koffer. Om in de zomer nóg comfortabeler rond te rijden wordt ook het eenvoudig te monteren windscherm bijgeleverd.
Volledige onderhoudsgeschiedenis afgestempeld in de boekjes en 2 sleutels afwezig.
De bovengenoemde prijs van 17.750 Euro is een scherpe internetmeeneemprijs.
Liever iets meer zekerheid? Ga voor de FULLSERVICE prijs van 18.950,. U rijdt weg in een professioneel gereinigde auto, met 3 maanden of maximaal 5.000 km garantie, een volle brandstoftank en indien nodig een onderhoudsbeurt.
Wij zijn geopend op afspraak. Graag vragen wij u telefonisch (of via email) contact op te nemen voordat u ons bezoekt. Zo kunnen wij u 100% van dienst zijn en de aandacht geven die u verdiend.
Financial lease indicatie is slechts € 413,48 euro p m (48 mnd, zonder aanbetaling of slotsom). Ook mogelijk voor starters. Mail ons uw kvknummer, rijbewijsnummer, bankrekeningnummer en geboortedatum en binnen 24 uur weet u waar u aan toe bent.