MarktPlaza

BMW 3-serie - 320i Special Executive youngtimer in nette staat en goed onderhouden

550x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mrt 2003 - mrt 2004
Modelcode: E46
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 1.930 kg
Afmetingen (LxBxH): 447 x 174 x 142 cm
Wielbasis: 273 cm
Acceleratie (0-100): 9,4 s
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 226 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Afleverbeurt: De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
## Aanvullende opties en accessoires
- Elektrische ramen achter
- Elektrisch rolgordijn voor achterruit
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun voor
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16" met brede banden
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Stuur verstelbaar
- Verbruiksmeter
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
Kilometer na kilometer ervaart u de kwaliteit van deze BMW 3-serie. Hij is uit 2004 en heeft 191432 kilometer gelopen. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en armsteun voorin.
De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Heeft u interesse in deze mooie BMW? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.