MarktPlaza

BMW 3-serie - 318i Essential (136pk) LED V+A/ LEDER/ M-Stuur/ Navi/ Clima/ Cruise/ Elek. pakket/ Sto

496x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2015
Modelcode: F30 LCI
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 220 Nm
GVW: 1.975 kg
Afmetingen (LxBxH): 463 x 181 x 143 cm
Wielbasis: 281 cm
Acceleratie (0-100): 8,9 s
Topsnelheid: 210 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 119 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Afleveringsopties: Deze auto is afkomstig van de 1ste eigenaar met een aantoonbaar onderhoudsverleden! Dit betreft een scherpe meeneemprijs! (altijd minimaal 10 maanden APK en inclusief overschrijven!) Er zijn verschillende opties tot beurten en garanties mogelijk.Voor 495,- kan deze auto worden afgeleverd met een nieuwe APK, Onderhoudsbeurt en 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak! Ook ruilen wij graag uw huidige auto in!
## Aanvullende opties en accessoires
- 6-Versnellingen
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Aux aansluiting
- Business-pakket
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom
- Dimlicht automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Executive-pakket
- High Executive-pakket
- Isofix
- LED dagrijverlichting
- Lederen sportstuur
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- LED mistlampen
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- USB aansluiting
- Voorstoelen verwarmd
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Ruitensproeiers verwarmbaar
Representatief, luxueus en veelzijdig, dat zijn de belangrijkste kwaliteiten van de BMW 3-serie. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem met harde schijf zit u veilig en ontspannen in de auto. Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. In deze BMW kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De uitrusting van deze BMW is met lederen sportstuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Buiten openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 53 20 95 76
Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Controleer goed wat voor u van belang is!