MarktPlaza

BMW 3-serie - 318d Executive | 1e Eig. | Leer | Navigatie | Parkeersensoren | Lm-wielen |

184x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2012 - aug 2015
Modelcode: F30
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 1.960 kg
Afmetingen (LxBxH): 462 x 181 x 143 cm
Wielbasis: 281 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 212 km/u
Interieurkleur: Ivoor
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 116 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitentemperatuurmeter
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Prestaties op hoog niveau, een onderscheidende, stijlvolle carrosserie en een ruim en comfortabel interieur, het zijn de eigenschappen waarmee auto’s als deze BMW 3-serie hun reputatie hebben gevestigd. De auto is van het bouwjaar 2012 en is van de eerste eigenaar. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. Minder brandstofverbruik en minder uitstoot. Het start-stopsysteem zorgt ervoor dat de motor uitschakelt terwijl u stil staat. Tot de uitrusting behoren ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en armsteun voorin.
U kunt het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze BMW is met sportstuurwiel, boordcomputer en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Om deze BMW echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Bij Honda de Bois in Amersfoort vindt u altijd een ruim aanbod in nieuwe- en gebruikte Honda’s. Naast het verkopen van onze Honda modellen zijn wij ook gespecialiseerd in andere merken en hebben wij hier altijd een ruim aanbod in! Kortom, bent u op zoek naar een nieuwe- of gebruikte auto bent u bij Honda de Bois in Amersfoort aan het juiste adres! Inruil van elk merk is mogelijk!