MarktPlaza

BMW 3-serie - 316i E30 NL origineel 1e Eigenaar

549x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat: 195/65 R14
GVW: 1.525 kg
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 12,1 s
Topsnelheid: 182 km/u
Bekleding: Stof
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Lex Basis Pakket: -Nieuwe APK keuring -Incl. tenaamstellingskosten en leges -Uitdraai Nationale Autopas (NAP) -Poetsbehandeling -Controle vloeistoffen en bandenspanning -Min. 10L brandstof
## Aanvullende opties en accessoires
- Metallic lak
- Origineel NL auto !
Iedereen die ook maar iets met BMW heeft weet dat de code E30 staat voor de tweede generatie 3 Serie. Velen bestempelen dit model als de meest pure rijdersauto die het Beierse automerk ooit gebouwd heeft. Het is dan ook niet vreemd dat goede exemplaren voor grof geld verhandeld worden, ondanks het relatief grote aanbod, is de deze wel heel erg bijzonder welke aantoonbaar afkomstig is van de 1e eigenaar en volledig BMW dealer onderhouden is. En heerlijk binnen gestaan wat te zien is aan de bodemplaat welke geheel vrij van roest is.
*Aanwezig
-Originele opbergmap
-Onderhoudsboekje (ingevuld)
-Reparatie a la carte boekje
-Handleiding
-2 Originele sleutel
-Reservewiel incl. krikset
-Originele gereedschapsset in de kofferdeksel
Welkom bij Lex Autoservice, Lex Autoservice is opgericht in 1999 door Alex Kuiper. Hij studeerde op dat moment als 18-jarige aan de IVA in Driebergen. De eerste jaren werkte hij alleen en richtte hij zich voornamelijk op onderhoud en reparatie. In 2005 nam Alex zijn eerste personeelslid aan en kon hij zich meer richten op de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Sindsdien groeide het bedrijf gestaag door. Inmiddels telt Lex Autoservice drie medewerkers en zijn de nodige verbouwingen, uitbreidingen en bestratingen de revue gepasseerd.