MarktPlaza

BMW 1-serie - 120i Graphite

565x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat: 195/55 R16
GVW: 1.760 kg
Afmetingen (LxBxH): 423 x 175 x 143 cm
Wielbasis: 266 cm
Acceleratie (0-100): 8,7 s
Topsnelheid: 217 km/u
Interieurkleur: Bruin
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik in de stad: 10,5 l/100km (1 op 9,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 181 g/km
Emissieklasse: Euro4
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Middenarmsteun voor
- Parkeersensor achter
- Sportstuur
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verstelbare stuurkolom
- Voorstoelen verwarmd
BMW doet onder de noemer 'Graphite' een stapje bovenop de reeds riant uitgeruste Executive uitvoeringen. De naam is afkomstig van de populaire metallic lak, waarin de actiemodellen worden gespoten: Sparkling Graphite. De BMW 120i krijgt naast de bij de High Executive behorende voorzieningen ook 17 inch lichtmetalen wielen, speciale lederen bekleding, Anthrazit hemelbekleding, sportstoelen met stoelverwarming, een alarmsysteem en een professioneel navigatiesysteem.
Als u gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze BMW 1-serie een auto voor u. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en middenarmsteun voor.
U kunt het audiosysteem en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Deze auto is voorzien van sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale portiervergrendeling.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 1-serie samen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?