MarktPlaza

BMW 1-serie - 118i Business Line

535x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2007 - sep 2010
Modelcode: E87 (5), E81 (3)
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
GVW: 1.765 kg
Afmetingen (LxBxH): 424 x 175 x 142 cm
Wielbasis: 266 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 210 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
CO2 uitstoot: 140 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centr. deurvergr. met a.b. en startblokkering
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- parkdistance control achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Verstelbare stuurkolom
Bij het ontwerp van de BMW 1-serie is alles gedaan om een kwaliteitsauto neer te zetten. Ook deze BMW is dan ook een auto die tegelijk stijlvol, comfortabel en ingetogen luxueus is. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Het luxeniveau in deze BMW is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Met boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze BMW 1-serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?
Bij het ontwerpen van de BMW 1-serie stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze 1-serie is van het bouwjaar 2009, hij heeft 128405 kilometer gelopen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Het luxeniveau in deze BMW is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze BMW 1-serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.