MarktPlaza

BMW 1-serie - 114i / 1e hands / Dealer ond. / Full-optie

88x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2012
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 180 Nm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik in de stad: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Algemene staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Garantie: Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden indien u een auto bij Autoaanbieder.nl koopt. Wij bieden onze voertuigen aan met een garantiedekking van 6 maanden! Hiermee kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe auto. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
Referentienummer: 02
## Aanvullende opties en accessoires
- Lichtmetalen velgen 18"
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Start/stop systeem
- Voorstoelen verwarmd
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfort-pakket
- Extra getint glas
- Keyless entry
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia systeem
- Niet in gerookt
- Rijcomfort-pakket
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Sport-Line
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Zicht-pakket
Uitmuntende prestaties, dynamische rijeigenschappen en bakken vol met rijplezier, deze BMW 1-serie levert het allemaal. Hij is van het bouwjaar 2013 en heeft 73.991 kilometer gelopen. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, sport line onderstel, extra getint glas, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze auto helemaal compleet.
In de BMW 1-serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze BMW voor een proefrit reserveren.
Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto’s om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merkt u achter het stuur van deze dealeronderhouden BMW 1-serie. Het is een auto uit 2013 met 73991 kilometer op de teller. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, sport line onderstel, extra getint glas, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Deze BMW is voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
In de BMW 1-serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Heeft u een inruilauto? Alle inruil is mogelijk!
Stuur uw inruilverzoek via marktplaats CHAT, e-mail of WhattsApp 06-83434777.
Nieuwsgierig naar wat deze auto per maand kost? Financiering, deelbetaling en lease kunt u aanvragen via onze website. www.autoaanbieder.nl/financiering