MarktPlaza

BMW 02-serie - 1802 1.8 Oldtimer 1972 | NL auto | Verona rood

981x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 1971
Wielbasis: 250 cm
Interieurkleur: Zwart
Motorrijtuigenbelasting: geen
Originele BMW 1802 uit 1972 in prachtig Verona rood in zeer nette staat. Originele Nederlandse auto met het originele motorblok. Chrome gril en ronde achterlichten. Geen roest. Leuk detail is dat auto nog nooit APK heeft gehad, vanaf 1985 tot een paar maanden geleden heeft deze in een schuur gestaan. Aantal eigenaren tot nu toe is 3.
Onlangs zijn voor en achter de remmen gereviseerd en wat nodig vernieuwd. De motor loopt goed en de bak schakelt strak. Met een beetje stuurmanskunst doet deze 1802 niet onder aan een 2L motor. Mooie auto in nette staat.
Wilt u meer informatie over de desbetreffende auto of graag een afspraak maken neem gerust contact op met Autobedrijf van Wees. (overigens werken wij graag op afspraak om zo voldoende tijd voor u te nemen)
Met vriendelijke groet,
Autobedrijf J. van Wees
www.johnvanwees.nl
Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie en controleer daarom bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.