MarktPlaza

BLUETTI EB70 Portable Power Station 716Wh Solar Generator

158x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

 BLUETTI EB70 Portable Power Station 716Wh Solar Generator LiFePO4 Battery Backup 700W Inverter with 2x100W Type-C PD - Blue
Afhalen is niet mogelijk.Overzicht van alle producten vind je op eu9.nl

Bij categorie, alle merken met de kortingen.


Alle producten zijn nieuw, en het heeft ook geen zin om erop te bieden, je kan wel even checken 

wat de prijs is op dit moment.Je kan alleen online bestellen, stuur even een bericht om de link aan te vragen.Alle aangeboden producten komen uit Warehouses die zich in EU landen bevinden, dus er zijn geen invoerkosten.Geschatte levertijd is anders per warehouse [Land] reken op 2 - 4 werkdagen.De aangeven prijzen kunnen afwijken omdat het om aanbiedingen gaat, maar dat wordt al vermeld zodra u de link van ons krijgt wat de prijs is.

Betalen kan met Ideal, Paypal, Klarna en alle andere kaarten.


Verzendkosten vanaf gratis tot .... dat is ook per item verschillend.Highlights

Massive 716Wh capacity and 1000W rated wattage

The ultra-stable LiFePO4 battery chemistry,2500+ life cycles

2*230V AC outlets, 2*100W PD ports, 2*5V/3A USB-A ports, 2*regulated 12V/10A DC outputs, 1*12V/10A car port,1*15W wireless charging pad.

With max input of 200W, this power station can be fully recharged in 3-4 hrs with solar panels (OCV 12-28V, 200W)

It can also get fully recharged from an AC wall outlet in 3-4 hrs or a 12V car port in 7-8 hrs.

Stay Powered, Wherever Life Takes You

The EB70 portable power station was born from ultimate innovation and stay-of-the-art technologies. 

It features the 1000W power inverter and 716Wh LiFePO4 battery pack, which is enough to power your essentials on the road or during power outages.

Power All Loads For The Road

11 output ports are sure to meet your needs for charging different devices simultaneously. 

A 15-watt wireless charging pad at the top greatly facilitates the charging of cellphone. 

From mini-refrigerators to LED lights, it is a great storage option for camping and emergency use.

Designed For Life On-the-go

Power multiple devices Such as LED lights, fans, projectors and more, build a movable theater, enjoy a movie feast with your family during the camping or RV trip.

Easy Portability, Endless Possibility

With a built-in ergonomic handle design, it can be easily lifted and moved with just one hand. 

An excellent backup power source to rest assured without worry about running out of power or an unexpected power failure.

A Must-have Camping Partner

As compact as 32*21.6*22.1cm of dimension and weights only 9.7kg, EB70 is designed for campers or hikers, which can power almost all your essentials on the road. 

From your phone, laptop to an electric cooker. 

It can simply be charged by solar panels, thus you do not have to worry about electricity consumption at all.

Never Run Out of Power
BATTERY INFO

Capacity:

716Wh
Cell Chemistry:
LiFePO4
Lifecycle:
2500+
Management System:
BMS, Over Voltage Protection, Short Circuit Protection

PORTS

2*AC Output:
220-240v,1000W
2*USB-A Output:
5V,3A
1*Car Port:
DC 12V,10A
2*DC Outputs:
12V, 10A, 5.5mm x 2.1mm
2*Type-C PD Outputs:
100W
1*Wireless Charging Pad:
15W
1*LED Lighting:
Full Bright/Half Bright/SOS Flash Mode
Input:
12V~28V, 200W Max

RECHARGE TIMES

AC Adapter:
3-4 Hours
1*BLUETTI SP200 (200W):
fully recharge from 0-100% in 5-6 hours.
1*BLUETTI SP120 (120W):
fully recharge from 0-100% in 7-8 hours.
12V Car Adaptor:
7-8 Hours

GENERAL

Weight:
9.7 kg (21.4lb)
Dimensions (LxWxD):
32*21.6*22.1cm(12.6*8.5*8.7 in)
Operating Usage Temperature:
14-104F (-10-40''C)


Certification:

CEC, DOE, FCC, QC3.0, CA Prop 65


What's in the box :

1x BLUETTI EB70 716Wh/700W Portable Power Station

1x User Manual


Retourneren

GeekBuying adviseert oprecht elke gerespecteerde klant om de volgende voorschriften zorgvuldig te lezen alvorens te kopen:

1.Productteruggave moet gebeuren via een van de goedgekeurde verzendmethoden en retouradres van Geekbuying; Ons Ondersteuningscentrum kan u meer informatie geven.

2.Klanten worden maximaal één keer in rekening gebracht voor verzendkosten (inclusief retourzendingen); Geen restocking om de consument te betalen voor de teruggave van het product.

3. Voor terugbetalingen zal de verwerkingstijd voor ons om door te gaan met de terugbetaling tussen 3-6 werkdagen na ontvangst van uw geretourneerde artikel zijn.

Hierna hangt de terugbetalingstijd af van de betaalmethode. Zie hieronder voor meer informatie:
-PayPal-terugbetalingen kunnen tot 48 uur duren om te verwerken en in uw account te verschijnen.
- Terugbetaling van creditcardbetalingen duurt tussen 7-14 werkdagen om in uw account te verschijnen. Deze vertraging is volledig afhankelijk van uw creditcardmaatschappij en eventuele tussenpersonen.

1 jaar garantie

GeekBuying biedt 1-jaargarantie voor Consumer Electronic-producten zoals TV BOX, TABLET, CELLPHONE, GAMEPAD, VEILIGHEIDSPRODUCTEN, enzovoort (RC quadcopter valt niet onder de garantie)

Als artikelen van de bovenstaande categorieën om niet-kunstmatige redenen defect zijn binnen een jaar garantie (te rekenen vanaf de datum van aankomst), kunnen klanten de artikelen gratis retourneren voor reparatie.

Disassembleren, verkeerd gebruiken, laten vallen, waterloog of andere kunstmatige factoren om de schade aan het item te veroorzaken vallen niet onder deze garantie.

GeekBuying is verantwoordelijk voor alle reparatiekosten en niet-kunstmatige kosten voor vervanging van onderdelen (deze gratis reparatieregel is niet van toepassing op moederbord en scherm)

DOA (items defect bij aankomst)

Klanten dienen contact op te nemen met onze klantenondersteuning binnen 2 dagen na ontvangst van de goederen voor de DOA-situatie.

-De buitenverpakking is gebroken of uit vorm
1. Dien onmiddellijk een zaak in bij het koeriersbedrijf en ontvang een bevestiging in de vorm van een papieren bewijs met stempel erop.
2. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen artikelen / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven, samen met het bovengenoemde papieren bewijs en zaaknummer waarmee we de zaak snel kunnen bevestigen.
3. Nadat we alle vereiste informatie hebben geverifieerd, zullen we ofwel een vervangende of een volledige restitutie verstrekken, afhankelijk van uw behoefte.

-De buitenverpakking verkeert in een goede staat terwijl het artikel niet werkt.
1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.
2. Nadat we alle vereiste informatie hebben geverifieerd, zullen we ofwel een vervangende of een volledige restitutie verstrekken, afhankelijk van uw behoefte.

Items ontbreken bij aankomst
1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.
2. Nadat we alle benodigde informatie hebben geverifieerd, sturen we je het ontbrekende item van het pakket.

Let op:

1. Als het hoofditem ontbreekt, dien dan een zaak bij het koeriersbedrijf in bij het koeriersbedrijf en ontvang een bevestiging in de vorm van een papieren bewijs met stempel erop.

2. Het belangrijkste is dat u, als u een bewijs van belastingheffing hebt, niet aarzelt om een ??foto voor ons te maken, omdat het gewicht iets kan vertellen over de vermissing.

Items verkeerd bij aankomst

Als het item dat u hebt ontvangen, compleet verschilt van het artikel dat u hebt besteld, bijv. Andere kleur, ander model, enz.

1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.

2. Nadat we alle benodigde informatie hebben geverifieerd, sturen we je het juiste item op de oorspronkelijke bestelling
3. Als alternatief, als de klant bereid is om het ontvangen verkeerde item te behouden, willen we graag een 5% compensatie van het orderbedrag verstrekken.