MarktPlaza

Blue Planet The Collection Duik In Het Diepe (7 DVD) BBC Earth Nieuw/Gesealed

1006x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Blue Planet The Collection  Duik In Het Diepe (7 DVD) BBC Earth Nieuw/Gesealed

BCZ/B

De natuurdocumentaire over de oceanen

Gepresenteerd door David Attenborough

825:00 minuten

De veelgeprezen en baanbrekende natuurdocumentaires Blue Planet I & II zijn nu voor het eerst verzameld in een box.
Verteller Sir David Attenborough neemt ons mee op een betoverende reis en laat zien hoe ongelooflijk mooi en tegelijk angstaanjagend de zee kan zijn. En passant wordt een aantal van de best bewaarde geheimen van de onderwaterwereld onthuld. We ontdekken nieuwe soorten, nemen een kijkje in
leefgebieden waar nog nooit iemand is geweest en zien hoe dieren overleven op een manier die nog nooit door een camera is vastgelegd. We bezoeken diepe zeeën, koraalriffen, de open oceaan en groene kusten. We maken kennis met verbluffende wezens en zijn getuige van diergedrag dat nog nooit iemand heeft gezien. Maar wat we inmiddels ook weten, is dat de gezondheid van de oceanen bedreigd wordt. Dit is dus hét moment om op verkenning te gaan in die uitgestrekte wereld en te onderzoeken hoe de toekomst van onze ‘Blauwe Planeet’ eruitziet.
Deze collectie is het ultieme document over onze oceanen en bevat alle afleveringen van Bleu Planet I en II, gepresenteerd door Sir David Attenborough.

De afgelopen jaren heeft onze kennis van het leven in de oceanen zich spectaculair ontwikkeld. Blue Planet II, opvolger van de zeer succesvolle documentaireserie The Blue Planet, neemt de jongste doorbraken in wetenschap en technologie als uitgangspunt voor een opwindende ontdekkingsreis. We bezoeken diepe zeeën, koraalriffen, de open oceaan en groene kusten. We maken kennis met verbluffende wezens en zijn getuige van diergedrag dat nog nooit iemand heeft gezien. Maar wat we inmiddels ook weten, is dat de gezondheid van de oceanen bedreigd wordt. Dit is dus hét moment om op verkenning te gaan in die uitgestrekte wereld en te onderzoeken hoe de toekomst van onze ‘Blauwe Planeet’ eruitziet.

The blue planet. Dvd 1 The blue planet ; The deep
The blue planet. Dvd 2 Open ocean ; Frozen seas
The blue planet. Dvd 3 Seasonal seas ; Coral seas
The blue planet. Dvd 4 Tidal seas ; Coasts ; Extra : Making of
Blue planet II. Disc 1 One ocean ; The deep ; Coral reefs
Blue planet II. Disc 2 Big blue ; Green seas
Blue planet II. Disc 3 Coasts ; Our blue planet ; Extra : Making of

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties