Blu-Ray The Mummy 3: Tomb Of The Dragon Emperor

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 81x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Te koop Blu-Ray The Mummy 3: Tomb Of The Dragon Emperor, orgineel, NL ondertiteld.
Acteurs: Isabella Leong Russell Wong John Hannah Jet Li Michelle Yeoh Maria Bello Brendan Fraser
Regisseur: Rob Cohen 
BLURAY
1 stuk(s)
Engels
112:00 minuten
2008
Beeld: 1080p High Definition, High Definition 2.40:1
Geluid: Dolby Digital 5.1 DTS, DTS-HD Master Audio
Taalkeuze: Engels, Duits, Frans, Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Deens, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Noors, Portugees, Zweeds

De onverschrokken ontdekkingsreiziger Rick O'Connell treedt in het strijdperk tegen de wederopgestane keizer Han. Rick wordt in dit gloednieuwe verhaal bijgestaan door zijn zoon Alex, zijn vrouw Evelyn en haar broer Jonathan. En deze keer moeten de O'Connells een mummie tegenhouden. Het is een tweeduizend jaar oude mummie die is opgestaan uit het graf en die de wereldbevolking dreigt te onderwerpen aan zijn genadeloze heerschappij.

De mummie van de meedogenloze Chinese Drakenkeizer en zijn tienduizend krijgers zijn vervloekt door een verraderlijke tovenares. Zij verkeren gezamenlijk in een halfdood semi-bewustzijn, verborgen in de beroemde terracotta legers van China. Als de koene avonturier Alex O'Connell wordt verleid om de Drakenkeizer te wekken uit zijn eeuwige slaap, is er maar één kans voor de jonge archeoloog om de woede van de tot leven gewekte ondoden te ontlopen: hij moet zijn ouders inschakelen, want als iemand verstand hebben van het uitschakelen van ondoden zijn het wel zijn vader en moeder.

Als de vorst weer tot leven komt, ontdekken onze helden dat zijn ambitie om de wereld te overheersen in de afgelopen duizenden jaren niet is afgenomen. Met onvoorstelbare, bovennatuurlijke krachten neemt hij bezit van het Verre Oosten, en hij vormt zijn legioenen om tot een onoverwinnelijke macht... Tenzij de O'Connells hem tegenhouden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.