MarktPlaza

Blizzard WorldCup GS FIS Type Race / afdaal ski 182 188 195 cm

253x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Blizzard WorldCup GS FIS Type Race / afdaal ski High Performance Long Turn
Modeljaar 2016
SandwichSidewall Titanium Sidewall versterkt met titanium voor een optimale grip over de gehele lengte van de ski. Directe krachtoverdracht op de kanten bij hoge snelheden. Voor sportieve en agressieve skiërs.

De SideWall zorgt voor :Energieoverdracht hierbij ontstaat er een constante goede kantengrip. Verder geeft het de ski een sportief karakter.

Opbouw ski: Woodcore: Een gelamineerde volhouten kern over de gehele lengte van de ski. Dit zorgt voor een optimale flex, optimale torsiestijfheid en een perfecte grip. Magnesium

Dubbele Titanium versterking: Voordelen: Zeer goede kantengrip net als bij een race ski, een stabielere voorspanning van de ski die niet temperatuurgevoelig reageert. Lichtere ski constructie.

Door het Full Suspension oliedruksysteem worden vibratie 10 x sneller gedempt en geeft het de ski een optimale rebound. De technologie is vergelijkbaar met een meeverende voorvork van een mountainbike

De Blizzard WorldCup GS is een zeer snelle ski voor de experts onder de skiërs. De ski is geschikt voor geprepareerde pistes. 
 Kleur Oranje / Zwart / Wit / Blauw
 Kern Laminated Woodcore, Dual Titanium, Magnesium
 Lengte (cm) 188 195
 Radius (m)
 Taillering (mm)
 Technologie Magnesium, Full Suspension, Carbon, Titanium
 Camber Line Full Camber
 Binding Marker Xcell 12