MarktPlaza

Bitcoin anoniem kopen of verkopen tegen CASH/CONTANT!

105x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hoi ik ben een ervaren particuliere handelaar,

ik ga rond met de handelsnaam: xmrdutchbuyer en met tevredenheid kan ik stellen dat ik de langst en de meest actieve crypto 4 cash handelaar ben van Nederland. Op vrijwel de meeste p2p platformen ben ik bekend ( google mij! ), en is mijn score 100%. ik doe het liefst trades van 1000 eu aan waarde tot max 6000 eu per dag ivm veiligheid niet hoger. 100 euro afnemen aan waarde of verkopen kan ook maar wel echt tegen een flinke fee 50 euro.

U kunt dus bij mij uw bitcoins anoniem uitcashen, dan wel anoniem aanschaffen dit gaat tegen een meerprijs denk aan hooguit 10% van de waarde (afhankelijk van de valuta & mijn handel reserves). Vrijwel elk andere cryptovaluta verkopen of van mij kopen is mogelijk, denk dan aan ethereum of aan USDT tether. Gebruikelijk is ook contact via

telegram: @xmrdutchbuyer

wickrme: @xmrdutchbuyer.

De mail is ook mogelijk: xmrdutchbuyer@protonmail.com

Ik geef ook 1 op 1 les hoe men, op een 110% anonieme & discrete manier, kan beleggen zonder enige vorm van identiteit verificaties zoals gebruikelijk bij bijvoorbeeld binance. Ook voor digibeten die helemaal niet thuis in dit hele cryptogebeuren en mee willen doen. De lessen kunnen kosteloos zijn als men daadwerkelijk ook valuta aanschaffen wilt en ik het niet druk heb, als dat niet het geval is reken ik 150 eu. Indien je niets geleerd hebt of niet tevreden bent van mijn dienst... Neem geen blad voor de mond en zeg dat, ik retourneer dan 100 euro terug de 50 euro houdt ik dan ivm met reiskostten.