MarktPlaza

Birgitte M.P. Bosch: Hemelse Woorden

234x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Birgitte M.P. Bosch: Hemelse Woorden


"De Blijde Intrede"


Een hernieuwde en diepere kennismaking, d.m.v. doorgevingen en raadgevingen van de volgende Verheven Meesters: El Morya, Saint Germain (Germanus), Kuthmi, Paulus de Venetiaan, Sanat Kumara, Jozef van Arimathea, Jezus, Maria, Lady Venus e.a.

Birgitte M.P. Bosch is geboren met het telepathisch contact met de Ascended Masters en groeide op met wie zij haar Hemelse Vrienden noemde, Jozef Van Arimathea en Heilige Clara. Birgitte was 25 jaar toen zij tot het besef kwam dat haar Hemelse Vrienden, Ascended Masters zijn. Vanaf dat moment meldden zich al snel verscheidene Ascended Masters met de vraag om zowel persoonlijke als algemene boodschappen door te geven. Voor Birgitte begon toen een boeiende reis in haar eigen leven door de verbondenheid met de wonderbaarlijke wereld van vele Hemelse Vrienden.

Na jarenlang in stilte te zijn opgeleid door the Ascended Masters begon Birgitte 15 jaar geleden met het doorgeven van persoonlijke boodschappen voor een ruimer publiek en de algemene boodschappen werden in 2005 gebundeld in het boek: “Hemelse Woorden”. Vanaf toen kwam Birgitte meer in openbaarheid en startte zij ook met het geven van lezingen.

Uitg. Osiris, paperback. In goede staat.


kst

P091215