MarktPlaza

[binding] Romeo and Juliet. Album for Piano - Fraaie band

409x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hardcover. Tschaikowsky. Romeo and Juliet. Album for Piano. Album für Klavier. Budapest: Edition Musica, 1964. Uitgegeven ter gelegenheid van het 400ste geboortejaar van Shakespeare. Illustraties door J. Kass. 112, (4) blz. Formaat circa 29,5 cm. Gewicht circa 1,7 kg. 
Ingebonden in een zeer fraaie leren band met ingelegd leer. Op voorplat een toetsenboord van een piano in ingelegd wit leerop een zwartleren ondergrond met daarboven sterren in goudopdruk. Op rug titel in blinddruk en ingelegd wit leer en goudopdruk. Op achterzijde veranderd het toetsenbord in een tegelpatroon in perspectief in ingelegd leer en goudopdruk met daarboven een portret in silhouet van Romeo en Juliet met een bruine achtergrond. Originele covers (voor en achterkant) mee ingebonden. Frontcover en vier platen buiten de tekst door J. Kass met witte lijnen op een zwarte ondergrond met wat accenten in diverse kleuren. Bladzijden goud op snede. Met een speciaal op maat gemaakte doos welke voorzien is van de titel in goudopdruk en aan de binnenkant bedekt is met rood vilt. Achterkant originele ingebonden kaft iets smoezelig, minieme slijtageplekjes band, band en inhoud voor leeftijd nog zeer goed. Linnen doos aan achterzijde rug deels gespleten maar verder nog goed.Uitzonderlijk fraaie band met bladmuziek en voorzien van fraaie illustraties door J. Kass. Echt een bibliofiele uitgave. Geen naam van boekbinder kunnen ontdekken maar een band van niveau. Referentienummer 8522.

600 euro (q)

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 14,90 euro met Postnl (verzekerde verzending). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.