[Binding] Péchés Mortels 1884 Saint-Môr - 1/30 ex sur …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 146x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover. Saint-Môr, Guy de. Péchés Mortels. Paris: Ed. Monnier, 1884. 110, (1) blz. Formaat circa 23,5 cm.
Fraaie driekwart leren band (leer op rug en hoeken), gemarmerde boorden. Vijf ribben op rug. Letters in goudopdruk op rug. Bovenzijde bladzijden goud op snede. Band door Dodé (stempeltje op verso zijde schutblad). Gemarmerde schutbladen. Originele geïllustreerde cover ingebonden. Voorin ex libris en oude inscriptie in inkt. Wat foxing op geïllustreerde titelpagina en hier en daar iets in het boekblok. Boek in goede staat voor leeftijd.
Op dit papier (sur Japon) zijn er slechts 30 exemplaren gedrukt, dit is nummer 20 (genummerd met de hand en tevens met een handtekening van de uitgever). Ten tijde van de uitgave was dit boek vier keer duurder dan de reguliere uitgave. De titelpagina is gedrukt in kleur, de illustraties in bordeauxrood. Verder nog versierde en met goudopdruk opgehoogde hoofdletters.
Fraaie bibliofiele uitgave met illustraties van F. Bac, Destez, H.Y., Adrien Marie, Mars, Napoli, Rochegrosse, Roy en Scott. Referentienummer 11128.

400 euro (Q)

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 8,60 euro met Postnl (aangetekende verzending). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.