MarktPlaza

[Binding] Péchés Mortels 1884 Saint-Môr - 1/30 ex sur Japon

251x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hardcover. Saint-Môr, Guy de. Péchés Mortels. Paris: Ed. Monnier, 1884. 110, (1) blz. Formaat circa 23,5 cm.
Fraaie driekwart leren band (leer op rug en hoeken), gemarmerde boorden. Vijf ribben op rug. Letters in goudopdruk op rug. Bovenzijde bladzijden goud op snede. Band door Dodé (stempeltje op verso zijde schutblad). Gemarmerde schutbladen. Originele geïllustreerde cover ingebonden. Voorin ex libris en oude inscriptie in inkt. Wat foxing op geïllustreerde titelpagina en hier en daar iets in het boekblok. Boek in goede staat voor leeftijd.
Op dit papier (sur Japon) zijn er slechts 30 exemplaren gedrukt, dit is nummer 20 (genummerd met de hand en tevens met een handtekening van de uitgever). Ten tijde van de uitgave was dit boek vier keer duurder dan de reguliere uitgave. De titelpagina is gedrukt in kleur, de illustraties in bordeauxrood. Verder nog versierde en met goudopdruk opgehoogde hoofdletters.
Fraaie bibliofiele uitgave met illustraties van F. Bac, Destez, H.Y., Adrien Marie, Mars, Napoli, Rochegrosse, Roy en Scott. Referentienummer 11128.

400 euro (Q)

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 8,60 euro met Postnl (aangetekende verzending). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.