MarktPlaza

[Binding] Hawbuck Grange - Surtees - Vossenjacht

351x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hardcover. Surtee. “Hawbuck Grange:” or, The sporting adventures of Thomas Scott, Esq. London: Bradbury, Agnew, & Co.  Niet gedateerd. Formaat circa 23 cm, gewicht ongeveer 0,83 kg.
Staalgravures buiten de tekst in kleur (handgekleurd) welke aan de achterzijde niet bedrukt zijn en ook niet meegenomen zijn in de paginering: titelplaat en na bladzijde 32, 78, 106, 134, 180, 202, 258.
Verder nog illustraties in en buiten de tekst in zwart-wit. 
De platen buiten de tekst in zwart-wit deels niet meegenomen in de paginering. Iedere katern bestaat uit acht bladen (zestien bladzijden) waarbij de gravures in kleur niet meegeteld worden. Hoewel de zwart-wit platen buiten de tekst soms wel en soms niet meegenomen worden in de paginering (platen zelf niet gepagineerd) bestaat ieder katern uit 16 bladzijden (plus soms een gravure in kleur), boek dus compleet: tekst en alle illustraties aanwezig zoals aangegeven op de lijsten van illustraties voorin. 
Rood (marokijn?) leer op rug en hoeken, gemarmerde platten. Vijf ribben op rug. Rug rijk versierd in goudopdruk met, van boven naar beneden een vossenkop, titel, auteur, een zweep, een rennende vos en een jachtcap met twee zwepen (tevens omgeven door florale motieven met uitzondering van titel en auteur). Verder nog lijnen in goudopdruk op rug en voor- en achterplat. Bovenzijde bladzijden goud op snede. Gemarmerde schutbladen. Gemarmerd papier gebruikt voor voor en achterplat en schutbladen in goudopdruk diverse kleuren rood, zwart en wit.
Band met slijtageplekjes en wat schaafplekjes. Boekblok in goede staat voor leeftijd. Fraaie band en gravures. Over de vossenjacht. Fraai ingebonden exemplaar. Referentienummer 11413.

100 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 4,75 euro naar een afhaalpunt (DPD) of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.