Bikini fotoshoot Hoek van Holland

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 430x bekeken
  • Datum geplaatst 11 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Fotosessie aan het strand. Super leuk. Wat vind je leuk om te doen? Wil je een bikini, monokini of zelfs nokini fotosshoot aan het Nederlandse strand? Het kan allemaal. Alleen of met je geliefde. Vroeg in de ochtend is het strand leeg en kunnen er prima fotoshoots worden uitgevoerd. Het licht is zacht omdat de zon nog maar net opkomt. Een mooi moment om een fotosessie te doen. Liever een sessie plannen later op de dag? Dat kan natuurlijk ook. Alles kan.


Outdoor fotografie is erg leuk om te doen. Het biedt allerlei opties en kan op vele en leuke locaties plaatsvinden. Bijvoorbeeld op het strand, maar ergens anders kan natuurlijk ook. Overleg met de fotograaf wat u precies wil doen.


Alle foto's worden in RAW formaat gemaakt. Dat is een professioneel foto formaat waarin foto's kunnen worden gemaakt. Hierdoor kan er een uitgebreide nabewerking plaatsvinden van de foto's. Kleuren, scherpte, helderheid, schaduwen, licht en donkere partijen kunnen allemaal worden bewerkt. Een vlekje op de huid kan eenvoudig worden weggewerkt met Photoshop. Wij besteden veel werk aan het bereiken van een prachtig resultaat.  De bewerkte foto's worden omgezet in JPEG en op deze wijze aan u aangeleverd. Zie ook aanleveringsvoorwaarden op de website..

De duur van een fotosessie is idealiter zo’n 1 a anderhalf uur.  Korter kan en mag echter ook. Langer kan ook. Maar, als u toch een fotoshoot wil gaan doen, dan adviseren wij bij voorkeur de sessie van 1 uur of langer aan. We hebben dan tijd genoeg en u krijgt veel meer High Quality foto’s. Kijk op de website van Digraphotography voor alle opties. De vermelde optie in deze advertentie duurt 1 uur. 


Neem met ons contact op voor meer informatie, meld u daar aan als klant door het juiste contactformulier in te vullen. Binnen 24 uur nemen wij dan met u contact op.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.